Log på Kontakt Forside
Overdragelse 

Kvote kan overdrages samtidig med overdragelse af fast ejendom og jord. Kvote kan også overdrages uden jord, hvis erhverver i forvejen råder over en landbrugsejendom.

Ejerskifte: Når en producent køber eller forpagter en hel eller en del af en bedrift med tilhørende kvote og fortsat driver den som en selvstændig bedrift.

Sammenlægning af kvote: Når en producent erhverver en hel eller en del af en kvote til sammenlægning med erhververs hidtidige kvote.

Landbrugsfællesskaber med kvotesammenlægning: To eller flere producenter kan etablere et fællesskab og sammenlægge bedrifternes kvoter.

Toldning af kvote: I de situationer hvor erhverver af kvote har en kvote i forvejen, vil kvoten blive reduceret med 50%, med mindre en af kvoterne sælges på den førstkommende februarbørs. I forbindelse med oprettelse af landbrugsfællesskaber sker der ingen toldning.

Klik i menuen til venstre for at læse reglerne om overdragelse af kvote, om landbrugsfællesskaber eller hente et ansøgningsskema.

Spørgsmål besvares gerne af Mælkeudvalget, tlf. 8740 5000.
Oversigt over sagsbehandlere, deres telefonnummer m.v. ses under Kontakt i menuen ovenfor.

Publiceringsdato: 12-04-2010
Tilbage
Danske Mejeriers Mælkeudvalg - Agro Food Park 13 - Skejby - 8200 Århus N - Tlf: +45 8740 5000 - Fax: +45 8740 6684 - Email:   - Cookiepolitik